5G-puhelimien ennakkomyynti alkoi

Elisa kertoi tuoneensa tänään ensimmäisenä ennakkomyyntiin ZTE:n 5G-puhelimet ja -liittymät kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Muut operaattorit seurannevat perästä piankin, joten tarjolle tulee myös muidenkin valmistajien 5G-puhelimia.

Elisan mukaan 5G-liittymän kannattaa hankkia jo nyt, sillä se toimii myös 4G-verkossa parhaillaan saatavilla olevilla maksiminopeuksilla. puhelimia myös muilta toimijoilta.

Elisa toi ensimmäisenä ennakkomyyntiin ZTE Axon 10 Pro 5G -älypuhelimen ja seuraavaksi OnePlusin E7 Pro 5G -älypuhelimen ennakkomyynti alkaa 6.6. Liittymien ja puhelinten toimitukset alkavat arviolta kesäkuun lopussa.

Uutuuksilla tgäysi nopeus saavutetaan 5G-verkossa kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s. Elisan 5G-liittymissä tullaan näkemään tulevaisuudessa nopeuden lisäksi myös latenssiin eli vasteaikaan perustuvia hinnoittelumalleja asiakkaiden eri käyttötarkoituksiin.

Elisan 5G-verkko kattaa tällä hetkellä Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueet. 5G-verkkoa rakennetaan eri puolilla Suomea. 5G mahdollistaa tulevaisuudessa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta