Wapicen IoT voitti Microsoftin partnerikisassa

Vaasalainen IoT-ohjelmistotalo Wapice vei ykkössijan Microsoftin Partner of the Year -kilpailussa. Yritys sai tunnustusta sovellus-kategoriassa IoT-Ticket-ratkaisullaan. Palkintoja jaettiin 41 eri kategoriassa ja voittajat valittiin yli 2900 osallistujasta 115 maasta.

Palkittu innovaatio on suomalainen IoT-järjestelmien toteuttamiseen tarkoitettu kehitysalusta. Sen avulla käyttäjä kykenee rakentamaan tuotantokelpoisen ja kattavan IoT-ratkaisun graafisesti, ilman riviäkään koodia. Tuote sisältää kaikki teollisuuden tarvitsemat tärkeät IoT-elementit – integroitavuuden, käyttöliittymät, hälytykset, toiminnallisuudet, raportit ja analytiikan.

’’Olemme erittäin ylpeitä, että saimme Microsoftilta tämän kunnianosoituksen”, sanoo vaasalaisen Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen. Palkinnot jaetaan heinäkuussa Las Vegasissa järjestettävä Microsoft Inspire-tilaisuudessa.

IoT-TIcket on laajasti käyttössä niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin teollisuudessa. Tuote on toimialariippumaton, mutta erityisesti sitä käytetään liikkuvissa työkoneissa, energiatuotannon yhteydessä, kiinteistöissä ja teollisuuden ratkaisuissa. Yrityksen tuotetta voidaan soveltaa myös Microsoftin Azure-pilvipalvelussa.

Microsoftin Partner of the Year -tapahtuma, palkitsee Microsoft-kumppanit, jotka ovat kehittäneet ja toimittaneet poikkeuksellisia Microsoft-pohjaisia ratkaisuja viime vuoden aikana. Toisena Suomesta palkittiin Nordcloud alueensa parhaaksi partneriksi.

Lisää: Muut Microsoftin Partner of the Year -palkitut (LINKKI)

Kuva: Wapice