Monen laitteen langaton näppäimistö ja uutuushiiri

Logitech tuo tarjolle langattoman matalaprofiilisen näppäimistön ja hiiren yhdistelmäpaketin sekä uuden nupulahiiren. Hiljaiseksi kerrotut tuotteet voidaan liittää myös yhtäaikaisesti useampaan eri laitteeseen.

Logitechin uusi K580 näppäimistöä voidaan käyttää tietokoneen lisäksi esimerkiksi älypuhelimen ja tablettilaitteen kanssa. Uutuus muodostaa langattoman yhteyden joko omalla vastaanottimellaan tai Bluetooth-yhteyden kautta.

Uuden näppäimistön käyttöetäisyys on noin kymmenen metriä. Easy-Switch-painikkeen avulla liitettävä laite voidaan vaihtaa nopeasti. Moninaisuutta korostaa näppäimistön yläreunassa oleva puhelinteline, jossa puhelin on sopivasti käytettävissä näppäimistön kanssa.

Matalaprofiilisessa Logitech K580 -näppäimistössä on normaalia isokokoisemmat näppäimet ja erillinen numeronäppäimistö. Silti se muistuttaa muotoilultaan kannettavien tietokoneiden näppäimistöjä ja tarjoaa valmistajan mukaan miellyttävän käyttötuntuman ja hiljaisen toiminnan.

Logitech K580 on yhteensopiva pc- ja Mac-tietokoneiden sekä Chrome OS -käyttöjärjestelmän ja useimpien muidenkin älylaitteiden kanssa. Kehitettyjen virransäästöominaisuuden ansiosta toiminta-ajaksi luvataan kahdella AAA-sormiparistolla kaksi vuotta.

Logitech langaton Pebble M350 -nupulahiiri on saatavana myös erikseen valkoisena, roosana ja harmaana.

Toinen uutuus on Logitech MK470 Slim Combo, joka sisältää ohutrakenteisen langattoman näppäimistön lisäksi langattoman nupulahiiren. Sekä näppäimistön että hiiren painallukset ja rullapainikkeen käyttö ovat lähes äänettömiä.

Näppäimistö on muotoilultaan Logitech K580 -mallin kaltainen, mutta siinä ei ole puhelintelinettä eikä Bluetooth-yhteyttä. Yhdistelmäpaketti liitetään tietokoneeseen langattomasti pienikokoisella usb-vastaanottimella.

Molemmat laitteet menevät virransäästötilaan, kun niitä ei käytetä. Tämän ansiosta näppäimistössä riittää virtaa yksillä AAA-sormiparistoilla jopa kolmeksi vuodeksi. Hiirellekin virtaa riittää kahdesta AA-sormiparistosta noin puoleksitoista vuodeksi.

Logitech MK470 -yhdistelmäpaketin langaton Logitech Pebble M350 -nupulahiiri on saatavana myös erikseen. Hiiri toimii sekä omalla langattomalla vastaanottimellaan että Bluetooth-yhteydellä. Tarkan anturinsa ansiosta hiiri toimii valmistajan mukaan lähes millä tahansa alustalla.

Logitech on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).

Lisää: Logitech (LINKKI), tuotetiedot: K580-nappaimisto (LINKKI), K470 Combo (LINKKI) ja M350 nuppula-hiiri (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta