Teknologia2019-messuille startup-alue

Marraskuun Teknologia-messuilla voi tutustua komponenttien ja järjestelmien lisäksi myös suomalaisiin teknologia-alan startup-yrityksiin. Yhteistyössä NewCo YritysHelsingin kanssa järjestettävälle startup-alueelle on ilmoittautunut 29 kasvuyritystä(*, jotka  esittelevät uusia anturitekniikoita, signaalinkäsittelyä, ohjelmistorobotiikkaa sekä teollisuuden drone-tarkastuksia.

Startupien teema-alueen lisäksi tulevaisuuden kasvuyrityksiin voi tutustua myös Teknologia 19 -messujen kilpailussa, johon ehtii vieläkin laittaa hakemuksen (LINKKI) vielä 8.9.2019 mennessä.  Ehdotuksista raati valitsee 5-7 osallistujaa messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun.

’’Toivon, että kilpailun ja messujen myötä mahdollisimman moni startup-yritys ja -yrittäjä saa huomiota ja palautetta. Parhaimmillaan tapahtuma voi toimia ponnahduslautana eteenpäin ja kimmokkeena esimerkiksi tuotekehitykselle’’, sanoo Finnish Business Angels Network FiBANin toimitusjohtaja Amel Gaily.

Hänen mukaan Suomessa on hyvät mahdollisuudet toimia kasvuyrittäjänä. ”Esimerkiksi Helsinki on tällä hetkellä yksi kuumimpia startup-sijainteja koko maailmassa”, sanoo Gaily. Suomessa on viime vuosina perustettu tuhansia startup-yrityksiä.

Teknologia-messut on startupeille myös toimiva tilaisuus verkostoitua mahdollisten tulevien asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Lisäksi startup-alueelle osallistuminen on mukaan valituille kasvuyrityksille maksutonta”, kertoo  Teknologia-messujen myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström.

Messujen startup-kilpailun voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Raadin puheenjohtajana toimii FiBANIN hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen.

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 5.–7.11.2019. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia.

*) Päivitetty 3.11.2019: Startup-alueella yrityksiä 29 ja kaikkiaan Teknologiamessuilla lähes 500 yritystä. Seminaariohjelmaa on messuhalissa viidella lavalla.

Lisää: Lue aiempi Uusiteknologia.fi:n koostejuttu Teknologia19-tapahtuman ohjelmatarjonnasta, seminaareista ja näytteilleasettajista (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta