Maailman pienin vedenkestävä videokamera

Boston Distribution tuo myyntiin alle 20 grammaa painavan maailman pienimmäksi sanotun Insta360 GO -actionkameran. Uudenlaiselle sateen kestävälle miniatyyrikameralle voi löytyä kuluttajioen lisäksi käyttöä ammattisovelluksissa.

Insta360 GO -actionkamera on IPX4-standardin mukaisesti vedenkestävä, joten kamera on suojattu roiskeilta, kastumiselta ja jopa lyhytkestoisilta upotuksilta. Valokuvien ja videokuvan tasapainottamiseen Insta360 GO hyödyntää FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta liikkuva kuva pysyy selkeänä ja terävänä.

Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa värisävyjen määrittely ja videoiden toistonopeus. Valmiit kuvat ja videot voidaan jakaa älypuhelimella sosiaalisessa mediassa nähtäväksi. Kuvanvakauksen ansiosta kameralla onnistuu myös hyperlapse-videoiden teko, joissa pitkäkestoisten tapahtumien sisältö voidaan tiivistää videolle lyhyeksi ja nopeatoistoiseksi leikkeeksi.

Barrel Roll -toiminnon ansiosta kameralla voidaan kuvata myös 360 asteen pyörähdysvideoita, joissa kuva ikään kuin kiertyy akselinsa ympäri täyden kierroksen. Vaihtoehtoisesti kamera taipuu myös monenlaisiin hidastusvideoihin. Sadan kuvan sekuntivauhdilla taltioitu video voidaan muokata upeaksi hidastuskoosteeksi pienellä vaivalla.

FlashCut-sovellus hyödyntää automatiikkaa parhaiden leikkeiden valinnassa ja näiden toisiinsa yhdistämisessä. Sovelluksella onnistuu myös kuvien tarkempi käsittely.

Insta360 GO -actionkameran mukana toimitetaan myös latauskotelo ja magneettinen kaulanauha, seisontajalusta, kiinnitysklippi, tarrapohjainen kamera-alusta ja älypuhelimien kanssa yhteensopivat liitäntäjohdot. Lisää kameratarvikkeita on tulossa. Kameran hinta on 229 euroa alveineen.

Lisää: Insta360 (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI), esittelyvideo (LINKKI) ja jakelija Boston Distribution (LINKKI.

Kuvituskuva: UT

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta