Ammattilaisen langaton näppäimistö ja hiiri

Logitech tuo tarjolle uuden langattoman MX-sarjan Master 3 -hiiren ja MX Keys -näppäimistön. Uutuudet ovat tarkoitettu esimerkiksi ohjelmistokehittäjille ja suunnittelijoille sekä kaikille joilla on kokemusta eri työvälineiden käytöstä sekä hyötyvät hiiren ja näppäimistön erikoisominaisuuksista.

Logitech uusi MX Master 3 -hiiri tarjoaa nopean ja tarkan MagWheel-vierityspainikkeen. Sähkömagneettisen rakenteensa ansiosta rullalla voidaan kelata tuhansia rivejä sekunnissa täysin äänettömästi. Hiiren muotoilu ja rakenne tukevat kättä ja rannetta.

Hiiren ominaisuuksia voi räätälöidä tarkemmin Logitechin Options -ohjelmistolla. Hiiren Darkfield-anturi toimii lähes kaikilla alustoilla lasipinnat mukaan lukien. Hiiren anturin tarkkuus on 4 000 dpi.

Hiiren ladattava akku toimii täydellä latauksella jopa 70 päivää. Jo kolmen minuutin pikalataus tarjoaa virtaa yhden työpäivän verran.

Logitech MX Keys -näppäimistö on toteutettu yrityksen Perfect Stroke -näppäimistöratkaisulla. Sen älykäs taustavalaistus huomaa käsien läheisyyden ja osaa säätää valaistuksen ympäröivän tilan valovoiman ja kirkkauden mukaan.

Kun näppäimistöä ei käytetä, se säästää virtaa taustavalon sammuttaen. Irrotettava ja pehmeä rannetuki sisältyy MX Keys Plus -malliin.

Molemmat laitteet voidaan liittää langattomasti samaan Unifying-vastaanottimeen. MX Master 3 -hiiri ja MX Keys -näppäimistö voidaan ladata usb-c-pikalatauksella.

Uudet Logitech-tuotteet hyödyntävät myös Flow -toimintoa, jonka avulla ne voidaan liittää kerralla maksimissaan kolmeen Windows- tai Mac-tietokoneeseen yhtäaikaisesti. Flow-teknologian avulla tiedostoja voidaan kopioida eri tietokoneiden ja käyttöjärjestelmien välillä langattomasti.

Logitech on oheislaitevalmistaja, joka perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).

Lisää: Logitech (LINKKI), MX Master 3 (LINKKI) ja MX Keys (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/