Koneohjauksiin valmis paketti

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-Eurodrive tuo tarjolle modulaarisen automaation kokonaisratkaisun Movi-C:n, joka sopii suoraan teollisuuden laitevalmistajille ja loppuasiakkaille. Ratkaisu sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan.

SEW-Eurodrivesin Movi-C kattaavalmistajan mukaan koko tuotantoketjun aina suunnittelusta käyttöön, käyttöönottoon, diagnoosiin ja kunnossapitoon asti.

Ratkaisussa on neljä moduulia. Niistä Movisuite on  engineering- ja diagnosointiohjelmisto alusta tarjoaa yhtenäisen käyttäjäkokemuksen Käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelussa on huomioitu mobiilikäytettävyys.

Movi-C Controller on ratkaisun skaalautuva reaaliaikainen ohjainsarja tarkkaan liikkeenohjaukseen- Se on kytkettävissä yleisimpiin ohjausjärjestelmiin. Siinä on keskitetty tiedonhallinta.

Movidrive ja Movitrac ovat modulaarisia taajuusmuuttajaosuuksia. Ne soveltuu kaikkien moottoreiden ohjaukseen. Myös toiminnallinen turvallisuus on integroitu ohjelmistoon. Uutuutena saatavilla yksikaapelitekniikka digitaalisella pulssianturilla (DDI) moottoreihin sekä digitaalinen moottoriliityntä (DMI).

Lisää: SEW Eurodrive (LINKKI) ja tuotetiedot Movi-C (LINKKI).