Älysormus ääniefektien ohjaamiseen – suomalaisyritys mukana

Islantilainen startup-yritys Genki Instruments on kehittänyt ääniefektejä kontrolloivan älysormuksen. Mukana on ollut myös oululainen Haltian Oy. Muuten älysormus on kehitetty yhteistyössä muusikoiden kanssa ja sitä voi käyttää kaikilla yleisillä musiikkiohjelmilla.

Genki Instrumentsin Wave on sormuksen muodossa oleva MIDI-kontrolleri, jolla voi kontrolloida ääntä, tehdä efektejä ja lähettää käskyjä käden liikkeillä. Wave on “one-size-fits-all” -sormus, jossa on kolme nappia, jopa 8 tunnin akunkesto, LED näyttö ja Bluetooth.

Islantilainen Genki Instruments yhdistää uudenlaisessa älysormuksessa Ouramaisesti muotoilun, huipputeknologian ja toiminnallisuuden.

Haltian on avittanut islantilaista Genki Instrumentsia tuotteen saamisessa massatuotantoon. Yritys kehitti islantilaisyritykselle muun muassa mekaniikkakonseptin, tuotantosuunnitelman ja konsultoi yritystä muun muassa mekaniikan toimittajissa, logistiikassa, testauksessa ja tuotteen sertifioinnissa.

Haltianin toimitusjohtaja Pasi Leipälän mukaan Wave on ollut hieno projekti, joka toteutui ajallaan läheisen yhteistyön ja hyvän vision ansiosta. “On hienoa työskennellä Genki Instrumentin kaltaisten yritysten kanssa, joiden vision voimme toteuttaa.” Leipälä toteaa.

Oululainen IoT- ja tuotekehitystalo Haltian on ollut oululaisen Oura-älysormuksen toteuttamisessa. Jon Helgi, Genki Instrumentsin suunnittelupäällikön mukaan Haltianin osaamisen olleen tärkeä lisä heidän pieneen tiimiinsä.

“Oli kyseessä sitten mekaniikan suunnittelu, projektin johtaminen, sertifikaattien hakeminen, antennit tai tuotetestaus, Haltian auttoi viemään asiat seuraavalle tasolle” jatkaa Jon Helgi. Teknologiayritys Genki Instruments toimii Reykjavikissa.

Lisää: Genki Instruments MIDI-älysormus (LINKKI) ja Haltian suunnittelupalvelut (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/