Uusi 3D-tulostamisen ja materiaalien tapahtuma Tampereelle

Tampereen Messut järjestää maaliskuussa 2020 uuden 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien ammattitapahtuman. Tapahtuman teemoja ovat suunnittelu, valmistuspalvelut, laitemyyjät ja teknologiat, tutkimus ja koulutus sekä materiaalit.

Tampereen 3D & New Materials pyrkii herättelemään valmistavaa teollisuutta oivaltamaan materiaaliteknologian uudet sovelluskohteet ja teknologiat.

Kävijät pääsevät tutustumaan 3D-tulostamiseen kokonaisuuden suunnittelusta lopputuotteeseen sekä uusimpiin valmistavan teollisuuden materiaaliratkaisuihin.

’’Erityisesti uusien kevyempien, kestävämpien ja/tai ominaisuuksiltaan monimuotoisten materiaalien vyöry on juuri nyt valtava. Ajureina ovat megatrendit kuten ekologisuus ja energiatehokkuus, sanoo projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut Oy:stä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 18.–19.3.2020 toteutettava tapahtuma on tarkoitettu tuotekehityksestä vastaaville sekä kaikille uusista innovaatioista kiinnostuneille teollisuuden ammattilaisille suunnatun

Sisältö rakentuu näyttelytapahtumasta, erilaisista workshopeista ja case-esimerkeistä sekä kansainvälisistä keynote-puhujista ja keskustelufoorumeista.

Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA ry järjestää vuosiseminaarinsa 18.3.2020 tapahtuman yhteydessä.  Aiemmin tapahtuma on järjestetty Nordic 3DExpon yhteydessä.

Lisää: 3D & New Materials 2020 (LINKKI), FIPRA (LINKKI) ja edelliset 3D-tapahtumat  Suomessa ja ulkomailla (LINKKI)

Kuvituskuva: Tampereen messut

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta