Alihankinta19: Vuoden alihankkijaksi teollisuuden IT-yritys

Teollisuuden ohjelmistoyhtiö Futurice palkittiin vuoden alihankkijaksi Tampereella tänään alkaneilla Alihankinta19-messuilla. Vuoden päähankkijaksi valittiin sairaala- ja hoitokalusteita valmistava Lojer. Kävijöitä Alihankintamessut keräsivät 17 731. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään Tampereella 24.-29.9.2020.

Alihankinta-messujen avajaispäivänä alan päähankkija ja alihankkijatunnustukset, mutta myös vuoden startup-ystävällisin yritys, joksi nimettiin Telia. Palkinnon vastaanotti Telia Labin Marco Suvanto.

Alihankinta 2019 keräsi 17731 kävijää.

OP nimettiin startup-ystävällisen toiminnan ansiosta vastaanottamaan kunniamaininta.  Startupien tunnustuspalkinnot jakoi tamperelainen startup-yhteisö Tribe Tampere. Vuoden Päähankkijan ja Vuoden Alihankkijan palkitsi Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY.

Tämän vuoden Alihakinta-messujen teema on kestävä valmistus.  Mukana on yli 1100 näytteilleasettajaa noin 20 eri maasta.Tampereen Messujen pääyhteistyökumppaneita ovat Alihankinnassa Teknologiateollisuus, Kumiteollisuus, Muoviteollisuus sekä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY.

Ideascout edustaja Elina Viitanen tamperelaisen Scouter-sähköpolkuauton ohjaksissa (LINKKI).

Alihankintaosuuden lisäksi tapahtumassa järjestetään startup-yrityksille tarkoitettu AlihankintaHEAT, jonka takana ovat Finland Events ja Rapid Action Group.

Messuilla vieraili tänä vuonna 17 731 kävijää kun vuosi sitten Alihankinta-messuihin tut

Digitalisoituva maailma suunnitteluineen ja 3D-tulostuksineen on uusinta konepajatekniikkaa.

ustui 17 188 messuvierasta.. Huippuvuonna 2016 kävijöitä oli 18 422.

Seuraavan kerran Tampereen Alihankinta-messut ja AlihankintaHEAT järjestetään 22.–24.9.2020. Teemaksi on valittu Datasta bisnestä.

”Uuuden teeman kautta tuomme esiin tiedon merkitystä tulevaisuuden teollisuudessa. Näkökulmina korostuvat muun muassa älykäs teollisuus, turvallisuus ja tuottavuus’’, kertoo Alihankinta-messujen projektipäällikkö, viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messuilta.

Lisää: Alihankinta Heat -livevideot nettisivulla (LINKKI) ja  Alihankinnan seminaaritiedot (LINKKI)

Kuvat: Tampereen messut / Otto Vainio.

Aloituskuva: IT-toimija Futurice palkittiin Vuoden Alihankkijana. Palkinnon vastaanottivat Futuricen Suomen-maajohtaja Riku Valtasola ja Tampereen yksikön johtaja Osmo Haapaniemi.

Päivitetty 27.9.2019