Yhden parin 1000 Base T1 -ethernetin SPE-liitin

Lemo tuo markkinoille yhden parin 1000 Base T1-Ethernetin (IEEE 802.3) SPE-liittimen, joka soveltuu hyödynnettäväksi erityisesti autoissa ja muissa kulkuvälineissä. 1000Base-T1 on suunniteltu toimimaan kierretyn parin kuparikaapelilla, joka tukee tiedonsiirtonopeutta 1 gigabittiä sekunnissa kumpaankin suuntaan.

Lemo tarjoaa kahden tyyppistä eristintä 0B.511 (2 kosketinta) ja 1B.512 (4 kosketinta + suoja), jotka ovat yhteensopivia suojaamattoman kierretyn parin (UTP) ja suojatun kierretyn parin (STP) kanssa.

Uutta tuotetta on saatavana B-sarjassa ja myös vesitiivis versio T-sarjassa. Liittimet on suunniteltu alkuaankin autojen ja teollisuuden tiedonsiirtoon. SPE-liitäntä säästää tilaa ja painoa autoissa yksinkertaisemmalla kaapelilla ja samat edut myös  kone-, robotiikka- ja rautatietekniikan sovelluksissa.

Lisää: Lemo (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI, pdf)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta