Apple-perustaja Nordic Business Forumissa

Applen perustaja Steve Wozniak osallistuu 9.-10 lokakuuta Helsingissä järjetettävään kaksipäiväiseen Nordic Business Forumiin. Wozniak oli Applen alkuaikojen tekninen virtuoosi, kun jo edesmennyt Steve Jobs hoiti markkinoinnin ja bisneksen.

Wozniak perusti Applen vuonna 1976 yhdessä Steve Jobsin kanssa. Wozniak ei ole ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa, sillä osallistui tammikuussa 2017 Tukholman Nordic Business Forumiin.

Wozniakin lisäksi Helsingin tapahtumassa ovat esillä elokuvanäyttelijä George Clooney ja joukko maailmanluokan bisnesalan asiantuntijoita ja muita vaikuttajia. Heitä ovat muum muassa Randi Zuckerberg, Brené Brown, Daniel Pink, Sara Blakely, Alex Osterwalder, Mel Robbins, Donald Miller, Juliet Funt, Costas Markides ja Carla Harris.

Nordic Business Forum on vuosittain Helsingissä järjestettävä, kaksipäiväinen jättimäinen businesstapahtuma. Tilaisuus järjestetään Messukeskuksessa. Tämän vuoden tapahtuma on loppuunmyyty.

Tarjolla on kuitenkin edelleen maksullinen videoyhteys. Lisäksi esimerkiksi Raahen seudun yrityspalvelut ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE järjestävät Raahessa maksuttoman livevideoesityksen katselutapahtuman. Myös muita katselutapahrtumia on eri puolilla Suomea.

Lisää: Nordic Business Forum 2019 (LINKKI), noin2 50 euron maksullinen livestream (LINKKI). Lisäksi on livestremin katselutilaisuuksia ainakin Village Worksilla Helsingissä ja Lahdessa  (LINKKI) sekä Raahessa  (LINKKI). Lisäksi Helsingin Sanomat välittää tilaajilleen Apple-perustaja Steve Wozniakin puheen Live-nettipalvelussaan (LINKKI). Lisää tietoa Steve Wozniakista (LINKKI) Wikipediasta.

Kuva: NBF2017

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/