Samassa paketissa kybersuojan lisäksi vakuutus

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) ja Check Point Software Technologies käynnistävät pohjoismaissa yhteistyön, jossa tarjotaan  asiakkaille Check Pointin tietoturvateknologian lisäksi Allianzin laajennettua kybersuojavakuutusta.

Kyberriskien hallintaratkaisu koostuu Check Pointin kehittyneistä uhkientorjuntaratkaisuista IT-infrastruktuurille ja Allianzin laajennetusta kybervakuutuksesta. Sitä tarjotaan Check Pointin ja Allianzin asiakkaiden lisäksi myös kaiken kokoisille muille yrityksille Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

AGCS voi myöntää laajennetun kybervakuutuksen Check Pointin asiakkaille ja muille yrityksille, joiden on arvioitu olevan suojattuja Check Pointin ratkaisulla vähintään kolmannen sukupolven kyberhyökkäyksiltä.

Paketissa vakuutusten laajennukset voivat sisältää parempia korvausehtoja kuten esimerkiksi matalampia omavastuita tai tietyissä tapauksissa jopa nollaomavastuuta.

Kybervakuutussopimuksen allekirjoittaa AGCS. Pohjoismaiset yritykset, jotka eivät ole tällä hetkellä Check Pointin asiakkaita, voivat hankkia arvion yrityksensä tietoturvan tasosta Check Pointilta.

Kuvituskuva: Shutterstock