Uusia ominaisuuksia siirtymäanturiin

Saksalainen Balluff on tuonut BMP-sarjaansa uuden siirtymäanturin, joka tarjoaa IO-Linkin kautta asentosignaalin lisäksi tietoja anturin tilasta ja sen hetkisistä ympäristöolosuhteista.

Ballufin sijainninmittausjärjestelmä mahdollistaa absoluuttisen lineaarisen palautteen, mutta monitoroi myös anturin lämpötilaa ja käynnistysten lukumäärää sekä antaa varoituksen, jos konfiguroitu raja-arvo ylittyy.

Yksikön laskuri monitoroi käyttötunteja koko anturin käyttöiän, myös viimeisestä huollosta sekä viimeisestä käynnistyksestä lähtien. Tämän ansiosta anturin vaihto voidaan suunnitella jo hyvissä ajoin seuraavalle huoltokatkolle.

Laitteeseen integroitu IO-Link-liityntä mahdollistaa myös nopeat formaattimuutokset yksikön parametrisointitoimintojen ansiosta. Uutuus on yhteensopiva käytännöllisesti katsoen kaikkien sylinterityyppien kanssa.

Lisää: Balluff (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelija Murri Oy (LINKKI)