Farnell toi oman halvemman tuotemalliston

Elektroniikan nettijakelija Farnell on esitellyt uuden Multicomp Pro -tuotevalikoimansa, joka pitää sisällään yli 60 000 globaalien valmistajien komponenttia, työkalua ja mittauslaitetta. Hintatason luvataan olevan keskimäärin 30 prosenttia alle vastaavien merkkituotteiden.

Käytännössä mallisto tarjoaa tuotteita Multicompilta, Duratoolilta, Tenmalta, Pro-Powerilta, Pro-Eleciltä ja Pro-Signalilta yhdellä tuotemerkillä. Multicomp Pro -tuotenimellä myydään komponentteja, työkaluja ja testauslaitteita.

”Multicomp Pro -brändimme keskittyy parhaimpiin yksityismerkkituotteisiin, jotka valitaan huolellisesti johtavien globaalien tuotemerkkien joukosta’’, sanoo Farnellin Private Label -päällikkö Chris Haworth.

Multicomp Pro -tuotemerkin tuotteet soveltuvat esimerkiksi suunnittelu- ja kehityslaboratorioihin sekä oppilaitoksiin.

Multicomp Pro -sarjassa on yli 60 000 komponenttia, työkalua ja laitetta, jotka ovat yksinomaan saatavana Farnellin nettikaupasta.

Farnellin Chris Haworthin mukaansa säästöt asiakkaalle ovat keskimäärin 30 prosenttia verrattuna merkkituotevaihtoehtoihin.

Lisää: Farnell Multicomp Pro (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta