Rankkojen olosuhteiden CANOpen-laajennusmoduuli

Bosch Rexrothin RCE10-10/31 on vaativiin käyttöolosuhteisiin suunniteltu laajennusmoduuli, joka voidaan liittää ohjaisjärjestelmään CAN-open -väylästandardia hyödyntäen. CAN-väylä on 2.0B-tyyppinen.

Bosch Rexrothin RCE10-10/31 on on lujan fyysisen kestävyyden lisäksi suojattu muun muassa sähkömagneettisilta häiriöiltä ja se mahdollistaa järjestelmälle suuremman määrän tuloja ja lähtöjä ilman pääohjelmiston hajauttamista.

Analogiset jännitetuloja on 33, joista 23 on 0-5V, 2 kpl 0-10V ja kahdeksan 0-32 kpl. Digitaliset jännitetuloja on 41, joista kahdeksan mahdollisia SENT -väylätuloja. Resistiivisiä tuloja on neljä 0-3 2 ohmia ja taajuustuloja kahdeksan.

Moduulissa on kuusi analogista ohjauslähtöä, joista kaksi 0-5 voltia tai 4-20 mA ja neljä PWM. Digitalisia ohjauslähtöjä on kolme ja teholähtöjä kymmenen. Proportionalisia teholähtöjä on myös kymmenen.

Käyttölämpötila voi olla –40 to +85 °C. Jännite on 12 tai 24 volttia.

Lisää: Bosch Rexroth (LINKKI) ja tarkemmat tuotetiedot (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta