YE lahjoitti Aalto-yliopistolle verkkoanalysaattoreita

Yleiselektroniikka on lahjoittanut Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoululle 14 000 eurolla verkkotestauslaitteita. Lahjoitus tehtiin tänään Espoon Otaniemessä järjestetyssä tapahtumassa.

50 vuottaa juhliva yleiselektroniikka on tehnyt pitkään yhteistyötä elektroniikkateollisuudessa toimivien yritysten, oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa.

”YE:n komponenttiluettelo on ollut useiden insinöörien ja tuotekehityslaboratorioiden työväline Suomessa ja sitä perintöä haluamme kunnioittaa lahjoituksellamme’’, sanoo Yleiselektroniikan toimitusjohtaja Janne Silvennoinen.

Aalto-yliopiston henkilökunta on ottanut lahjoituksen innolla vastaan ja ehtinyt jo suunnittelemaan, miten lahjoitettavia vektoriverkkoanalysaattoreita käytetään koulutuksessa.

Testereiden lisäksi Yleiselektroniikka tulee Silvennoisen mukaan tarjoamaan töitä opiskelijoille sekä vastavalmistuneille.

Kesällä Yleiselektroniikka vaihtoi omistustaan, kun suurimmaksi osakkeenomistajaksi nousi sijoitusyhtiö Preato Capital AB. Elokuun ostotarjouksen jälkeen sijoitusyhtiön omistaa jo lähes 79 prosenttia kaikista liikkeellä olevista YE:n osakkeista.