Haltian IoT-tuotesarja sai suomalaisen muotoilumerkin

Oululaisen uuden tekniikan suunnitelutalo Haltianin Thingsee-IoT-ratkaisulle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Design from Finland -muotoilumerkki. Se  voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista.

Design from Finland -merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Käyttäjälähtöisyys on myös ensisijainen vaatimus merkin saamiseksi.

”Haltian hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua,” kertoo markkinointipäällikkö Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta. Varsinkin nyt kun arvoketjut ovat hänen mukaansa muotoutumassa uudestaan, ja lisäarvoa voidaan luoda nimenomaan muotoilulla.

Hyvä kotimainen muotoilu on ollut Haltialle tärkeä kilpailutekijä jo aiemminkin. Yritys on palkittu jo aiemmin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot -muotoilupalkinnolla.

”Vaikka Thingsee on puhtaasti B2B-brändi, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sen käyttäjäkokemuksen ja tuotteiden sekä palveluiden muotoiluun’’, kertoo ’Haltianin perustajiin kuuluva Ville Ylläsjärvi.

Ylläsjärven mukaansa Design from Finland -merkki on heille myös keino viestiä asiakkaillemme tuotteiden kotimaisuudesta, mikä erottaa ne esimerkiksi kiinalaisista kilpailijoista.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2019/