Askelmoottoriin tarkka ajuripiiri

Hampurilaisen Trimacin kaksivaiheisen askelmoottorin TMC2590-ajuripiiri tarjoaa korkean erottelun mikroaskelluksen, anturittoman mekaanisen kuormanmittauksen, kuormaan sopeutuvan voiman optimoinnin ja hakkurin matalan resonanssin toiminnan.

Trimacin TMC2950 käyttää ulkoista N- ja P-kanavatyypin MOFSETia yhdestä kahdeksaan ampeeriin ja tajoaa vakio-SPI- ja askel-/Dir-käyttöliittymät. Tämän suunnitteluominaisuuden ansiosta teknologialla voidaan yksinkertaistaa viestintää ja itsenäisiä asennusvaihtoehtoja.

Trinamicin TMC2590-teknologia on suunniteltu vastaamaan standardeja laboratorioautomaatiossa, 3D-tulostuksessa, nesteiden käsittelyssä, tekstiilikoneissa ja monissa muissa automatisoiduissa järjestelmissä.

Trinamicin markkinointipäällikkö Jonas Proeger mukaan ’’ajuripiiri mahdollistaa yksinkertaisen alkukäynnistyksen moottoreiden käynnissä pitämiseksi, täyden pääsyn kaikkiin rekistereihin sekä kaikkiin toimintoihin ja vianmäärityksiin.”

TMC2590-ajuripiirin lisäksi on tarjolla testipiirilevy nopeuttamaan tuotekehitystä.

Lisää: Trinamic (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI), koko tuotevalikoima (LINKKI, Elfa Distrelec) sekä kaikki jakelijat Digikey, Elfa Distrelecin ja Farnell (LINKKI). Valitse Finland valikosta! – uutuus on esillä Teknologia19-messujen Elfa Distrelecin osastolla  7c128·

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta