Sopimusvalmistaja Scanfil ulkoistaa suunnittelun Etteplanille

Scanfil ja Etteplan yhdistivät elektroniikan suunnittelupalvelut ja tuotannon sekä aloittavat strategisen yhteistyön Suomessa. Sopimuksen mukaan Etteplan vastaa yhteisissä asiakasprojekteissa tuotekehityksestä ja Scanfil valmistuksesta.

Sopimuksen myötä Scanfilin tuotekehitysprojektit ja -resurssit Suomessa ulkoistetaan Etteplanille. Sopimuksen tarkoituksena on myös edistää tulevaa yhteistyötä Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa.

Yhteistyö vahvistaa sekä Etteplanin että Scanfilin tarjoamaa nykyisille ja tuleville asiakkaille. Yhdessä Scanfilin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen tuotekehitys- ja valmistusprosessin.”, toteaa Ohjelmisto- ja sulautetuista ratkaisuista vastaava johtaja Kari Liuska Etteplanilta.

Etteplan on laaja-alainen teollisuuden suunnittelutoimisto, joka osti joitakin vuosia sitten espoolaisen Espotelin, joka oli keskittynyt elektroniikan ja sulautettuun tekniikkaan.

”Yhteistyön ansiosta voimme keskittyä kehittämään ydinosaamistamme, eli elektroniikkatuotantoa ja vaativia järjestelmäintegraatioita”, toteaa Scanfilin Kristoffer Asklöv, VP, Strategy & Business Development.

Scanfil on  elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jonka tekemiä  tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet.