Vahvistettuja mikroja koulumaailmaan

HP on julkistanut vahvarakenteisen kannettavan ProBook-monikäyttömikron koulumaailmaan, mutta varmaan uudet kestomallit kiinnostavat myös monia ammattisovellusten rakentajia. Laitetta voi käyttää kuin tavallista näppäimistöllistä kannettavaa tai käännettynä erikoiskynän avulla tablettimikrona.

Koulumaailmaan tarkoitettu HP ProBook x360 11 G5 EE on suunniteltu kestämään pienet putoamiset, kolhut ja roiskeet sekä pienen repimisen. Kone on valmistajan mukaan läpäissyt 13 MIL-STD 810G -testit sekä kouluihin räätälöidyt testit.

ProBook x360 11 G5 EE-mallissa on 360 astetta kääntyvä näyttö, HP School Pack -ohjelmisto, kaksoiskamera ja kosketusnäyttö ja kynä. Koneessa on Intelin uusimmat suorittimet ja Wifi 6 -yhteydet.

Koneen näppäimet ovat erityisen tiukasti kiinni, jotta kone kestää toimintakuntoisena mahdollisimman pitkään. Koneen kulmia ja reunoja on myös vahvistettu.Koneen luvataan kestävän pudotuksen runsaan metrin eli 122 cm:n korkeudesta vanerille. Uutuuden on myös vahvistettu virtaliitäntä, joka ehkäisee myös koneen rikkoontumista.

Lisäksi näppäimistön kestävyydessä on kiinnitetty erityistä huomioita, esimerkiksi juomin läikkymiseen. Niissä on myös fyysisesti suljettava nettikamera ja tarvittavat hallinta- ja suojausohjelmistot.

Ja jos alkuperäissuojaukset eivät riitä niin verkossa on ollut tarjolla suojakuoriyrityksiltä ainakin aiempiin malleihin lisää suojaa tarjoavia ratkaisuja.

Lisää: HP (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta