Rakenteellinen IMSE-elektroniikka kiinnostaa autoalan alihankkijoita

Oululainen rakenteellista elektroniikkaa kehittävä TactoTek on solminut lisää sopimuksia autoteollisuuden alihankkijoiden kanssa. Uusin on korealainen Yongsan, jolla on tehtaita Etelä-Korean lisäksi Intiassa, Kiinassa, Japanissa, Vietnamissa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa.

Uuden sopimuksen mukaan korealainen Yongsan kehittää ja tuottaa oululaisyritys TactoTekin muoviin valetulla rakenteellisella IMSE-elektroniikalla sisätilaratkaisuja ajoneuvoteollisuuden käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi istuimiin,

”IMSE-teknologian avulla voimme integroida näitä ominaisuuksia sellaisiin paikkoihin, joita perinteisellä elektroniikalla ei voi toteuttaa’’, toteaa Yongsanin toimitusjohtaja ja tuotekehitysjohtaja Jaedock Yoo. 

IMSE-teknologiassa painettu elektroniikka ja erilaiset komponentit integroidaan ruiskuvaletun kolmiulotteisen rakenteen sisään. Pintaviimeistelyt vaihtelevat muovista tyylikkäisiin luonnonmateriaaleihin kuten puuhun. integroimisen ruiskuvaletun kolmiulotteisen muovirakenteen sisään.

TactoTek tarjoaa teknologiaansa lisensioitavaksi kahtena tuotteena, joita ovat IMSE Designer IMSE-osien suunnitteluun ja IMSE Builder IMSE-osien massatuotantoon, testaukseen ja laadunvarmistukseen.

 Lisää: Aiemmat Tactotekin IMSE-uutiset (LINKKI)