Erillisverkkojen Virve-laitebisnes siirtyy Millogille

Puolustusvoimien ja yhteiskunnan kannalta kriittisten siviilitoimialojen kalustoa ja järjestelmiä ylläpitävä Millog Oy ostaa Virven laite- ja huoltobisneksen valtion Erillisverkoilta. Patria-konserniin siirtyvä laiteyritys toimii  Airbus-yhtiön Tetra-radiopäätelaitteiden valtuutettuna myynti- ja huoltopisteenä Suomessa.

Erillisverkkojen toimitusjohtaja Timo Lehtimäki (vas.) ja Millog Oy:n Sami Pitkänen allekirjoittivat sopimuksen. Kuvassa takana (vas.) Sami Orakoski ja Manu Skyttä.

Ostetun Virve-yhtiön asiakkaita ovat esimerkiksi Puolustusvoimat, Poliisi, Pelastustoimi, Sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos sekä muita valtion ja kuntien Virve-käyttäjiä. Yritys on on perustettu vuonna 2007, liikevaihto oli viime tilikaudella 5,5 miljoonaa euroa ja palveluksessa kahdeksan henkilöä.

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n koko osakekanta siirtyy Millogille vuoden alusta ja jatkaa Millogin tytäryhtiönä. Kaupan yhteydessä yhtiön toimitusjohtaja samalla vaihtuu. Vetovastuun ottaa Millogin uusien liiketoimintojen johtaja Manu Skyttä.

TAUSTAA: Millog on kunnossapidon, materiaalipalveluiden sekä elinjakson hallinnan erikoisosaaja, joka on osa Patria-konsernia. Yhtiön pääomistajat ovat Patria Oyj ja Insta Group Oy.

Myyjä Erillisverkot Oy on valtion kokonaan omistama yhtiö, jonka tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä viestintää ja johtamista kaikissa olosuhteissa.

Lisää: Viranomaisverkkoja käsitelleitä uutisia (LINKKI) Uusiteknologia.fi:ssä.