Tosibox laajentaa Euroopan jakeluverkkoaan

Oululainen IoT-tietioturvaa tarjoava Tosibox laajentaa Euroopan jakelijaverkkoaan ruotsalaisen OEM Automaticin kanssa. OEM Automatic edistää Tosiboxin myyntiä kaikissa Euroopan maissa, jossa se on läsnä: Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa, Tsekissä, Slovakiassa, Unkarissa ja Iso-Britanniassa.

Tosibox solmi kumppanuuden ruotsalaisen OEM Automatic AB:n kanssa lokakuussa 2018, ja yhteistyö syveni kumppanuudella yrityksen tanskalaisen tytäryhtiö OEM Automatic Klitsøn kanssa syyskuussa 2019. Nyt jakelusopimus laajenee moneen uuteen Euroopan maahan.

”Tosibox pyrkii voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun, ja hyvät jakelukumppanit ovat meille strategisesti tärkeitä. Olemme tehneet yhteistyötä OEM Automaticin kanssa Ruotsissa jo yli vuoden, ja he ovat todistaneet olevansa erinomainen kumppani”, sanoo Tosiboxin toimitusjohtaja Jarno Limnéll.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta