CES2020: Sormenjälkilukija nopeaan SSD-muistiasemaan

Samsungin uudessa NVMe-SSD-asemassa SD T7:ssa on sormenjälkilukija, joka voi tunnistaa jopa neljä eri käyttäjää.  Asemassa hyödynnetään nopeaa USB 3.2 Gen2 – ja NVMe-siirtostandardeja.

Samsungin T7 Touch -muistissa on salasanasuojauksen ja AES 256-bittisen salauksen lisäksi uutena sormenjälkilukija, jollaista ei ole aiemmin nähty SSD-asemissa.

’’Sormenjälkilukija varmistaa sujuvan pääsyn levylle tallennettuun sisältöön’’ kertoo Samsungin tallennustuotteiden tuotepäällikkö Jani Laaksonen.

Samsungin SSD T7 Touch-sarja on myös edeltäjäänsä merkittävästi nopeampi. Liitäntänä on USB 3.2 (Gen 2, 10Gbps), joka on taaksepäin yhteensopiva.

Asemien lukunopeus on 1050 ja kirjoitusnopeus tuhat megatavua sekunnissa. Siihen voidaan rekisteröidä neljä eri sormenjälkeä. Sitä on saatavana kolmessa koossa: 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt.

Uutuudet rakentuvat metallirungosta ja alumiinista ja painaa 58 grammaa ja ulkomitat ovat 85 x 57 x 8.0 mm. Värivaihtoehtoina taas ovat musta ja hopea.

Aseman mukana tulee USB C-C- ja USB C-A-kaapelit.  Se on myös yhteensopiva Windowsin, Macin ja Androidin kanssa.

SSD T7 Touch -aseman myynti alkaa helmikuussa. Samsung tuo vuoden 2020 toisella neljänneksellä myyntiin myös SSD T7 -mallin, jossa ei ole sormenjälkilukijaa.

Lisätietoja: Samsung SSD (LINKKI) ja esittelyvideo (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2019/