Cinia ostaa teollista IoT-osaamista

Tietoliikkeneyritys Cinia ostaa NDC Networks Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Cinian osaaminen IoT-ratkaisujen kehittämisessä vaativiin ympäristöihin kasvaa.

Cinian ostama NDC Networks on erikoistunut kehittämään tiedonsiirtopalveluja ja IoT-ratkaisuja vaativiin ympäristöihin, kuten raskaaseen teollisuuteen, energiateollisuuteen, liikenteeseen ja logistiikkaan sekä puolustus- ja turvallisuusalalle.

’’Teollisen internetin ratkaisuissa tarvitaan antureita ja analytiikkaa – mutta myös huolellisesti toteutettuja yhteyksiä, joilla data saadaan kerättyä’’, sanoo NDC Networksin toimitusjohtaja Markus Ahonen.

Teollista internetiä hyödynnetään kasvavasti muuallakin kuin valmistavassa teollisuudessa. Esmerkiksi energiateollisuudessa, tarvitaan yksilöllisiä IoT-ratkaisuja. Niiden myötä digitaalisen liiketoiminnan toimintavarmuus ja käytettävyys kasvavat edelleen tulevaisuudessa.

Yrityskauppa tulee voimaan 1.2.2020. NDC Networks jatkaa toimintaa omana yhtiönään.