Reunalaskentaan sopiva UPS-ratkaisu

Litiumioniakuilla varustettu Eatonin 5P UPS tuo lisävarmuutta hajautettuihin IT-järjestelmiin ja reunalaskentaympäristöihin. Kehikkoratkaisun akkujen käyttöikä on jopa kahdeksan vuotta. Myös lataus on lyijyakkuja kolme kertaa nopeampi.

Eatonin 5P litiumioni-UPS sisältää akunhallintajärjestelmän (BMS), joka pitää käyttäjän ajan tasalla akun elinkaaresta tarjoamalla reaaliaikaista tietoa akun suorituskyvystä, lataussykleistä ja lämpötilasta.

Siihen on saatavilla valinnainen Eaton Gigabit Network Card, joka täyttää  UL 2900-1- ja IEC 62443-4-2 -standardien vaatimukset. Se parantaa UPSin käyttöaikaa ja suojaa kyberhyökkäyksiä vastaan.

Litiumioniakuilla varustettu Eaton Lisäksi litiumioniakkujen latausnopeus on kolme kertaa lyijyakkuja parempi, mikä vähentää tuotantokatkosten riskiä ja maksimoi käyttöajan sähköverkon ongelmatilanteissa.

Eaton 5P litiumioni-UPSin rakenne on aiempaa kevyempi. Paino on 20 prosenttia pienempi kuin vastaavan lyijyakkua käyttävän UPS-laitteen. Laite on kehikkokiinnitettävä 1U-kokoluokalla ja tarjolla on myös vähän tilaa vievä seinäkiinnitys. Ratkaisulla on viiden vuoden takuu sekä UPSille että akuille.

Lisätietoja: Eaton (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)