Tosiboxin uutuus integroituu käyttölaitteisiin

Oululaisen Tosiboxin tieturvatuote voidaan integroida nyt ohjelmistona kolmannen osapuolen laitteisiin turvallisten yhteyksien muodostamiseksi. Yritys pilotoi tekniikkaa viime marraskuussa jo saksalaisen logiikkavalmistaja Wagonin kanssa.

Tosiboxin Lock for Containerin avulla voidaan tuoda osaksi kohdeyritysten omia ratkaisuja. Se toimii missä tahansa Docker-teknologiaa tukevassa integroiduissa tietokoneissa, kuten IPC:ssä, HMI:ssä, PLC:ssä, ohjaimessa tai muussa laitteessa.

Wago on pilotoinut jo Tosiboxin suojaustekniikkaa tuotteissaan.

Docker-alusta mahdollistaa Lock for Containerin ohjelmiston erottamisen PLC-järjestelmäohjelmistosta ja takaa turvallisen käytön ja asennuksen. Asennus on varsin suoraviivaista ja lisenssi voidaan aktivoida nopeasti.

Ohjelmisto pyörii NAT:in takana ja palomuurin takana olevissa verkoissa, ja VPN-läpäisykykyä rajoittaa vain verkkoyhteys.  Lock for Container takaa päästä-päähän salatun yhteyden samassa ympäristössä.

Lisää: Tosibox (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)