Salon akkutehtaalle haetaan jo kesätyöntekijöitä

Valmet Automotiven Salon akkutehdas tarvitsee ensi kesäksi autotehtaan lisäksi opiskelijoita kesätyöntekijöiksi.  Nokian entisissä kännykkätehtaan tiloissa valmistuu jo akkupaketteja sähköautoihin ja muihin kulkuvälineisiin. Myös Uudenkaupungin autotehtaalle haetaan kesätyöntekijöitä.

Valmet Automotive tarjoaa tänä vuonna kaikkiaan noin 150 kesätyöpaikkaa koululaisille ja opiskelijoille. Niitä avautuu Uudenkaupungin autotehtaalla sekä Salon akkutehtaalla useille osastoille ja eri tehtäviiin. Pelkästään tekniikan, logistiikan ja kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille avautuu auto- ja akkutehtailla noin 60 kesätyöpaikkaa

Ammattikoululaisille on tarjolla yli 40 tehtävää akkutehtaan tuotannossa ja logistiikassa sekä autotehtaan kunnossapidossa. Lisäksi 15-17 -vuotiaille koululaisille on autotehtaalla 40 TET (Tutustu työelämään ja tienaa) -harjoittelupaikkaa. Kesätöihin haetaan myös peruskoululaisia ja lukiolaisia.

Lisää: Uutinen Valmet Automotiven akkupakettitehtaan viime vuoden käynnistymisestä (LINKKI).

TAUSTAA: Valmet Automotive on ajoneuvojen sopimusvalmistajista, avoautojen kattojärjestelmien Tier 1 -tason toimittaja ja tuotekehityskumppani.  Valmet Automotive -konsernin suurimmat osakkeenomistajat ovat sijoitusyhtiöt Tesi eli Teollisuussijoitus sekä Pontos Group, joiden molempien omistusosuus on 38,46 prosenttia. 23,8 prosentin osuudella yhtiötä omistaa myös kiinalainen akkuosaaja Contemporary Amperex Technology Limited (CATL).