Lemon liittimet Eplan-suunnittelualustaan

Sveitsiläinen Lemo on tuonut verkkopohjainen alustan, joka tarjoaa yrityksen  liittimien piirroskuvat laitesuunnittelijoille ja pääsyn myös muiden valmistajien komponenttipiirroksiin.  Eplan Data Portal sisältää myös liittimien tilaustiedot, loogiset symbolit, tuotekuvat ja makrot.

Eplan Data Portal on osa piirustusalustaa, jonka luvataan vähentävän suunnittelijoiden työmäärää ja suunnitteluaikaa. Sen avulla voidaan luoda yksityiskohtainen ja tarkka dokumentaatio, jollaista automaatiojärjestelmien loppukäyttäjät nykyään vaativat.

Nettiportaali sisältää laajan komponenttikirjaston: yli 900 000 datakokoelmaa yli 290 valmistajalta. Datakokoelmat on luokiteltu neljään wei kategoriaan: sähköinen suunnittelu, tehohydrauliikka, mekaniikka ja prosessisuunnittelu.

Lisähakukriteereihin kuuluvat kontaktien lukumäärä, sähkövirta ja niin edelleen.  Uusi portaali sisältää tilaustiedot, loogiset symbolit, tuotekuvat ja makrot. 

Lisää: Lemo (LINKKI) ja Eplan Datra Portal (LINKKI) ja Suomen toimiston yhteystiedot (LINKKI)