Uusia rakenteita ja ohjelmistoa ohjainpiiriin

Microchipin uudet PIC18-Q43-mikro-ohjaimet yhdistävät lisää prosessoriytimestä riippumattomia oheislaitteita ja ohjelmistotehtäviä piirin nopeuttamiseksi. Ratkaisu sopii kodin ohjaukseen, koneisiin, valaistuksiin ja turvajärjestelmiin sekä moottorien ja teollisuuden IoT-ratkaisuihin. 

Micropin PIC18-Q43-piirien ytimestä riippumattomat oheislaitteet (CIP) ovat oheislaitteita, jotka on suunniteltu lisäominaisuuksilla käsittelemään erilaisia tehtäviä ilman, että keskusyksikkö (CPU) tarvitsee toimia.

PIC18-Q43 sisältää ytimestä riippumattomat viestintärajapinnat, mukaan lukien UART, SPI ja I2C. PIC18-Q43 piiri toimii viiden voltin jännitteellä, mikä lisää alempiin jännitteisiin lisää kohinankestävyyttä.

Uutuuspiireissä on mukana ohjelmoitavaa CLC-logiikkaa, joka tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä sellaisia ​​asioita kuten esimerkiksi aaltomuodon generointi ja tarkat ajoitusmittaukset. Ohjelmoitava logiikka voi toimia liitäntätekniikkana oheislaitteiden kytkemiseen ja laitteiston helppoon mukauttamiseen.

Uusia PIC18-Q43-perhettä tukevat valmistajan oma MPLAB X IDE- ja MPLAB Xpress IDE -kehitysympäristöt sekä MPLAB Code Configurator (MCC) – ohjelmistolaajennus. Se on ilmainen lisäys, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän sovelluksen omien oheislaitteiden ja toimintojen määrittämiseen.

Lisää: Microchip (LINKKI) Microchipin jakelijat (LINKKI)