Uusia tehotyöasemia 3D-suunnitteluun

Fujitsu tuo markkinoille kaksi uutta CAD- ja CAE-3D-mallinnukseen soveltuvaa tehotyöasemaa. Ne sopivat laajalti visuaaliseen suunnitteluun, kuten videotuotantoon, erikoistehosteiden luomiseen, luovaan suunniteluun ja muuhun visuaaliseen työhön.

Fujitsun Intel Xeon -suoritinta käyttävästä CELSIUS M7010 -tehotyöasemasta on saatavana useita kokoonpanoja erilaisiin työkuormiin, esimerkiksi suunnitteluun, ammattitasoiseen videoiden jälkituotantoon tai tekoälyn algoritmien kehittämiseen.

Suorittimena on Xeonin W-prosessori, käyttöjärjelmä on Window 10 Pro for Workstation ja muistia voi olla maksimissaan 512 gigatavua DDR4 ja massamuisteina kaksi kahden teran SSD-PCIe-yksikköä. Grafiikkaohjaimia on laaja joukko Nvidialta Quadron ja Radeonin huippumalleihin.

M7010X-mallit perustuvat puolestaan Intel Core i9 X-Series -suorittimiin.

Työasemien suunnittelussa on valmistajan mukaan  tavoiteltu parasta mahdollista käytettävyyttä, jotta laite olisi  helppo päivittää ja laajentaa. Keskusyksikössä on myös kolme erillistä tuuletuskanavaa, jotka optimoivat kaikkien komponenttien lämpötilan.

Lisää: Fujitsu (LINKKI), tekniset tuotetiedot M7010 (LINKKI) ja M7010X (LINKKI).