Suomalainen kyberosaaminen yhteen

Tamperelainen Insta Group kasvattaa kyber- ja tietoturvatarjoamaansa ostamalla helsinkiläisen Secrays Oy:n. Samalla Secrays Oy:n nimi muuttuu Insta Secrays Oy:ksi ja laajentaa erityisesti Insta Groupin kyberturvan konsultointipalvelua.

Tamperelaisella Insta Groupilla on yli 30 vuoden historia kyber- ja tietoturvaratkaisujen toteuttajana viranomaissektorille, kriittisen infran toimijoille, puolustussektorille ja teollisuusyrityksille sekä Suomessa että kansainvälisesti.

’’Uuden Insta Secraysin tarjoaman ydintä ovat kyber-, tietoturva- ja tietosuojakonsultointipalvelu’’, kertoo Instan kyberliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas.  

Kauppa vahvistaa yli 1 000 henkilöä työllistävää Insta Groupia, jonka liikevaihto oli viimr vuonna 131 miljoonaa euroa. Konserni on teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio.

Kuvituskuva: Shutterstock