Ergonomisesti muotoiltu näppäimistö

Logitech tuo myyntiin uuden ergonomisesti muotoillun näppäimistön, jonka luvataan vähentävän ranteiden rasitusta. Uuden näppäimistön Ergo K860 kaareva muotoilu mahdollistaa valmistajan mukaan ranteiden luonnollisen asennon myös kirjoitettaessa.

Logitechin Ergo K860 on rannetuella varustettu ja kahteen osaan jaettu ergonominen näppäimistö, jonka muotoilu ja rannetuki mukailevat valmistajan mukaan luonnollista kirjoitusasentoa.

Uusi näppäimistö sopii yhteen Logitech Flow -tekniikkaa hyödyntävien hiirten kanssa. Samalla tekniikalla hiiri ja näppäimistö voidaan yhdistää useaan tietokoneeseen yhtäaikaisesti.

Tämä osaltaan pitäisi ehkäistä ranteiden rasittumista, väsymistä ja kipeytymistä. Kaareva ja pehmustettu rannetuki ohjaa käsivarret hienoisesti näppäimistön yläpuolelle ja tarjoaa näin paremman rannetuen. Samalla kaarevuus vähentää ranteiden rasitusta jopa neljänneksellä.

Säädettävä kämmentuki huolehtii ranteiden luonnollisesta asennosta riippumatta siitä käyttääkö näppäimistöä istuen tai seisten. Uudella näppäimistöllä on yhdysvaltalainen Ergonomics -sertifiointi.

Näppäimistön langaton yhteys on toteutettu Bluetooth Low Energy -tekniikalla, mutta tarjolla on myös erillinen USB-vastaanotin.

Näppäimistörakenne perustuu yrityksen Perfect Stroke -näppäintekniikkaan ja toimintaiäksi on mitattu yli 10 miljoonaa painalluskertaa.

Lisää: Logitech (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)