Video: Tulevassa Bond-elokuvassa puhutaan nokialaisiin

Vuosikymmeniä uusimman 007 James Bond -elokuviin liittyivät erikoisvarustetut autot, mutta myös muut uutuustuotteet. Ja niin on marraskuussa ensi-iltansa tulevassa No Time To Die -elokuvassa, jossa esiintyvät HDM Globalin tulevan 5G-uutuuspuhelimen lisäksi Nokia 7.2 ja retromali 3310.

Agentti 00 Nomi (Lashana Lynch) ja HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas.

HMD Globalin kaikkien aikojen suurimman markkinointikampanjan avaava mainosfilmi tulee olemaaan ensivilkaisu tuleviin Nokia-älypuhelimiin. Kampanjan kasvona on näyttelijä Lashana Lynch, joka esittää Bond-elokuvassa uutta 00-agenttia, Nomia.

HMD Globalin kampanjan avaa BAFTA-palkitun ohjaajan Amma Asenten ohjaama No Time to Die -elokuvasta inspiraationsa saanut mainosfilmi. Kampanjan avaava 90 sekunnin video esittää agentti Nomin ratkaisemassa salaista tehtävää uuden Nokia-älypuhelimen avulla.

Naistenpäivänä 8.3. alkava markkinointikampanja näkyy valkokankailla, ulkomainonnassa, kaupoissa sekä sosiaalisessa mediassa. Uudet Nokia-puhelimet julkaistaan tosin jo 19.3 eli kuukausia ennen elokuvan maailman ensi-iltaa 12.11.2020.

”Ensi-illan siirtyminen marraskuulle loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille. Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologiamme kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee”, Juho Sarvikas, HMD Globalin tuotejohtaja, kommentoi.

Tulevien Nokia-uutuuspuhelinten lisäksi elokuvassa esiintyvät Nokia 7.2. ja jo ikonisen aseman saavuttanut 3310, jota on joskus sanottu maailman kestävimmäksi kännykäksi.

Lisää:  No Time to Die -esittelyvideo Youtubessa (LINKKI) ja 8,3.2020 alkaen HMD Globalin mainosvideo  (LINKKI, tulossa)