Keysight laajensi oskilloskoopitarjontaansa

Keysight on esitellyt neljä uutta perustason 2-kanavaista oskilloskooppimallia InfiniiVision 1000 X-Series -sarjaansa. 50 MHz – 200 MHz oskilloskoopit käyttävät samaa käyttöliittymää kuin valmistajan aiemmat mallit.

Uusissa malleissa on  mittausominaisuuksina muun muassa nopea aaltomuotojen kaappaus sekä FTT (Fast Fourier Transform) -toiminto, jota voi käyttää esimerkiksi signaalivahvistimien ylikuormitus- ja vääristymäongelmien jäljittämiseen.

Laitteiden MegaZoom IV ASIC -piiri pystyy analysoimaan jopa 200 000 aaltomuotoa sekunnissa jopa kaksi miljardia näytettä sekunnissa näytteenottotaajuudella. Tämä mahdollistaa satunnaisten ja harvoin esiintyvien häiriöiden ja poikkeavuuksien visualisoinnin.

InfiniiVision 1000 X-Series -mallit tarjoavat myös vakiodekoodaustoiminnot viidelle sarjadataprotokollaan sekä etäyhteyteen lähiverkkojen (LAN) ja USB:n kautta.

Sarjadatan analysointitoiminto tarjoaa liipaisun ja dekoodauksen useille yleisimmille sarjaprotokollille, mukaan lukien: Inter-IC (I2C), Serial Peripheral Interface (SPI), asynkroninen sarjaliikenne (UART / RS232) sekä automaatioväylät CAN ja LIN.  Dekoodaustoiminto näyttää aikakorreloidut datapaketit sisältöinen sekä korostaa havaitsemansa protokollavirheet.

Uutuudet tukevat jo aiemmin esiteltyä kuusi instrumentti -integraatiota, joka tarjoaa samassa laitteessa taajuusvasteanalysaattorin (Bode-käyrät), 20 MHz funktiogeneraattorin, protokolla-analysaattorin, digitaalisen volttimittarin ja taajuuslaskurin samassa laitteessa. Niissä on myös 16 harjoitusignaalia, joita voidaan käyttää laitteen opettelussa.

Uudet pienemmän kaistanleveyden mallit on myös päivitettävissä suurempaan kaistanleveyteen pelkästään ohjelmistolisenssin hankinnalla. Keysightin 1000 X-Series -oskilloskooppeja on tarjolla kaistaleveydellä 50, 70, 100 ja 200 MHz.

Lisää: Keysight (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)