Pieni tekoälymoduuli integroituu verkkotuotteisiin

Murata on julkaissut yhteistyössä Googlen kanssa erittäin pienen tekoälyn kiihdytinmoduulin. Coral Accelerator Module paketoi Googlen Edge TPU ASIC -piirin mihin tahansa tuotteeseen integroitavaksi osuudeksi.

Pienikokoinen elektroniikkamoduuli on suunniteltu rakennuspalikaksi Googlen uudelle AI Edge -ekosysteemille.  Tavoitteena on mahdollistaa nopeasti laitetasolla toimivien Googlen AI-sovellusten siirtyminen prototyypistä tuotantoon.

Moduuli tukee TensorFlow Lite, AutoML Vision Edge ja MobileNet v2-prosessointia moduulissa olevalle TPU-prosessorilla. Edge TPU -yhteisprosessori pystyy suorittamaan jopa neljä biljoonaa operaatiota sekunnissa (TOPS). Tehonkulutua on kaksi wattia.

Moduuli tukee liintärajapintoina PCIe Gen 2 ja USB 2.0 sarjaliitäntöjä. Moduulin koko on 10 x 15 x 1.5 millimetriä. Se on pintaliitosjuotettava 120-pinnin LGA-kotelossa .

Moduulin lisäksi on muitakin laitteistokomponentteja, ohjelmistotyökaluja ja esikäännettyjä malleja tuotteiden rakentamiseksi. .

Lisää: Murata (LINKKI), Coral AI (LINKKI), AI-moduuli (LINKKI),  TensorFlow Lite (LINKKI), AutoML Vision Edge (LINKKI) ja Muratan jakelijat (LINKKI).