Helpon kiinnityksen konenäköratkaisu

Tanskalaisen OnRobot Eyes-konenäkö voidaan asentaa eri valmistajien robottikäsivarsiin tai toteutuksiin, jossa tarvitaan konenäköohjausta. Ratkaisun avulla voidaan tuoda kohteeseen syvyysnäkö ja osien tunnistus.

Toisin kuin muut markkinoilla olevat konenäköjärjestelmät, Eyes tarvitsee vain yhden kuvan kalibrointia ja osan tunnistusta varten ja pystyy automaattisesti tarkentamaan saman sovelluksen eri etäisyyksillä oleviin vaiheisiin. 2.5D-pohjaisessa konenäössä on myös syvyysnäkö.

Eyes sopii esineiden lajitteluun ja CNC-konepalveluun, jossa metalliosat määritellään ulkoisen muodon perusteella, sekä moniin poimi-asenna-sovelluksiin, joissa käsiteltävän esineen asennolla on merkitystä.

Eyes-konenäköjärjestelmä voidaan liittää suoraan valmistajan tarraimen kanssa. Lisäksi se voidaan asentaa muidenkin valmistajien robotin ranteeseen tai ulkoisesti.

Ulkoisen Eyes-asennuksen etuna on myös, että johtoja ei tarvitse ottaa huomioon robotin liikkeissä ja sykli nopeutuu, koska Eyes pystyy ottamaan kuvan ja käsittelemään sitä sillä aikaa, kun robotti tekee muuta.

Lisää: Onrobot (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

.