FPGA-piireillä lisää vauhtia reunalaskentaan

Molexin omistama BittWare on esitellyt uuden vaikeisiin olosuhteisiin sopivan reunapalvelimen TeraBox 200DE. Uutuus tuo Achtronixin, Intelin ja Xilinxin uusimmat FPGA-kiihdytinpiirit verkon reunalaskentaan.

BittWaren TeraBox 200DE on rakennettu lyhyen 2U-kokoiseen mekaniikkaan ja tietokonevalmistaja Dellin  PowerEdge XE2420 palvelinalustaan. Tarjolla on Achronixin Speedster7t-, Intelin Stratix 10 MX- ja Xilinxin UltraScale+ FPGA-piiriratkaisut.

BittWaren mukaan uutuus on ensimmäisen yritysluokan FPGA-reunapalvelin, joka on suunniteltu vaikeisiin ympäristöihin. Se toimii 5-40 celsiuksen käyttölämpötila-alueella ja siihen on saatavissa tehokas pölyn suodatus.

BittWare on tehnyt jo vuosia tuotekehitysyhteistyötä tietokonevalmistaja Dell OEM:n kanssa, jonka kautta myös uusintakin palvelinta on myös saatavissa.

Parjaiten uusi Terabox 200DE sopii BittWaren myukaan esimerkiksi 5G-verkkoratkaisuihin, verkkokomponenttien virtualisointiin (NFV) tai ennustavaan analyysiin ja koneoppimiseen.

Lisää: BittWare (LINKKI), tuotetieto (LINKKI), Dell OEM (LINKKI) ja jakelu (LINKKI) sekä FPGA-piirivalmistajat Achtronix (LINKKI), Intel (LINKKI) ja Xilinx (LINKKI).