Taskukoossa 360 asteen videokuvaa 8K-tarkkuudella

Uudenlaisen Kandao QooCam 8K -taskukameran tarkkuus on 7680 x 3840 pikseliä. Koko on 205 x 97 x 93 millimetriä ja paino 245 grammaa. Kahden 20 megapikselin kameran ja 1/1,7 tuuman kuvakennon ansiosta kuvausjälki on APS-C-tasoa. Kameralla voidaan tehdä myös videostriimauksia nettiin. Katso videolta toiminta.

Uutuuskameralla materiaalin voi kuvata myös 360 asteen laajuudella kaksoiskameratoimintoa hyödyntäen. Lisäksi 8K-kuvatarkkuudesta on voidaan rajata haluamansa otos 4K-tarkkuuteen. Perinteisen videokuvan kameralla voidaan tehdä upeita hidastusvideoita 4K-tarkkuudella jopa 120 kuvan sekuntivauhdilla.

SuperHDR-tilassa kamera ottaa nopealla tahdilla DNG-kuvia, jotka se osaa sommitella yhteen algoritmiavusteisesti.Uuden tekniikan ansiosta kuvissa on vähemmän kohinaa ja parempi värikylläisyys.  Kamerassa on kuusiakselisen kuvaa vakauttava gimbaali, jonka ansiosta myös liikkuva kuva on tasaista eikä näytä levottomalta ja tärisevältä.

Nettiyhteydellä varustettuna QooCam 8K sopii myös videoiden suoraan striimaamiseen YouTube-kanavalle tai Facebook-sivulle. Q-pikapainikkeella ennalta määritetyt kuvausasetukset on nopea valita juuri ennen kuvaushetkeä.

Kameraan on integroitu myös  2,4 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla videoiden ja valokuvien leikkaaminen ja muokkaus onnistuu valmistajan mukaan jopa ilman älypuhelinta. Tarjolla on silti myös erillinen QooCam-kännykkäsovellus kuvien ja videoiden editointiin.

Kandaon QooCam 8K -taskukameran suositushinnaksi arvonlisäveroineen ilmoitetaan 649 euroa.

Lisää: Kandao (LINKKI), tuotetieto (LINKKI), esittelyvideo (LINKKI) ja edustaja Boston Distribution (LINKKI)