Nokia vaihtaa johtajaa

Nokian ohjelmistoliiketoiminnasta vastannut Raghav Sahgal on nimitetty uudeksi Nokia Enterprise-liiketoimintaryhmän johtajaksi ja yrityksen johtokunnan jäseneksi. Aiempi Kathrin Buvacin siirtyy pois Nokian palveluksesta.

Nokia ilmoitti tänään, että Enterprise-liiketoiminnan johtaja Kathrin Buvac on päättänyt jättää yhtiön toukokuun lopussa ottaakseen vastaan johtotehtävän kansainvälisessä teknologiayrityksessä, jonka nimeä ei ole julkistettu.

Buvacia seuraa tehtävässä Raghav Sahgal, joka on tällä hetkellä Senior Vice President Nokia Software -liiketoimintaryhmässä vastuualueenaan myynti ja alueelliset palvelut maailmanlaajuisesti.

”Raghavilla on vahvat näytöt menestyksestä nykyisessä roolissaan Nokia Softwaressa¨, kehuu Nokian pian väistyvä toimitusjohtaja Rajeev Suri. Syyskuun alusta Nokian uutena toimitusjohtajana aloittaa Fortumista tuleva Pekka Lundmark.

 Sahgal siirtyi Nokiaan huhtikuussa 2017 NICE Systemsistä, jossa hän toimi Aasian ja Tyynenmeren sekä Lähi-idän alueista vastaavana johtajana. Tätä ennen hän toimi useissa ylimmän johdon tehtävissä Oraclella, Comversellä, CSG:llä, Kenanilla ja Lucentilla.

Sahgal aloittaa uudessa tehtävässään ja Nokian johtokunnan jäsenenä 1.6.2020.