Okmetic nimitti laatujohtajan

Vantaalla piikiekkoja valmistava Okmetic nimittää yrityksen sisältä laatujohtajaksi DI Vesa-Pekka Lempisen. Samalla yritys haluaa nostaa laadun yhtiön ykkösprioriteetiksi alan kilpailutilanteessa.

DI Vesa-Pekka Lempinen, Okmetic

Laatujohtajaksi nimitetty Vesa-Pekka Lempinen, materiaalifysiikan DI, on nimitetty 1.6 alkaen Okmeticin laatujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi osana yhtiön organisaatiouudistusta.

Organisaatiouudistuksella haetaan paitsi kyvykkyyttä vastata näihin asiakastarpeisiin paremmin ja nopeammin myös uudenlaista operatiivista tehokkuutta yhtiön nopean kasvun tukemiseksi.

Lempinen tulee vastaamaan yhtiön prosessilaadusta, laatu- ja mittalaitejärjestelmistä sekä laadun kehittämisestä. Hän  on työskennellyt Okmeticilla vuodesta 2000 lähtien.

”Jatkossa suuri osa yhtiön insinööreistä tulee keskittymään laatuun, data- ja mittalaitejärjestelmiin ja niiden kehittämiseen. Tällä muutoksella tulee olemaan positiivinen vaikutus yhtiön tuotteiden kyvykkyyteen, laatuun ja ennen kaikkea asiakastyytyväisyyteen.” sanoo Okmeticin toimitusjohtaja Kai Seikku.

Uuden nimityksen jälkeen Okmeticin johtoryhmän muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Kai Seikku, kaupallinen johtaja Anna-Riikka Vuorikari-Antikainen, talousjohtaja Tapio Hyvärinen, teknologiajohtaja Atte Haapalinna, toimitusketjujohtaja Jaakko Montonen ja henkilöstö- ja IT-johtaja Markus Virtanen.

Suomalaistaustainen Okmetic on ollut vuodesta 2016 lähtien osa kiinalaista NSIG:tä (National Silicon Industry Group).