Robottivalmistaja järjestää koronan takia omat virtuaalimessut

Korona-pandemian vuoksi monien perinteistenkin teknologiamessujen järjestämisestä on tullut viime kuukaudet ollut käytännössä mahdotonta tai ainakin erittäin vaikeaa. Siksi monet tapahtumista on siirretty tai muutettu virtuaalisiksi nettiin. Uusimpana tanskalainen Universal Robots esittelee uutuudet kesäkuussa vain omilla virtuaalimessuillaan.

UR järjestää kesäkuun 16-18. netissä virtuaaliset “We Are Cobots – the World’s Largest Virtual Collaborative Robot Expo” -messut. Tapahtumassa luvataan esitellään yrityksen uutuuksia ja alan viimeisimpiä trendejä viidellä eri kielellä.

Messuilla on yli 30 virtuaalista osastoa ja 50 keynote-puheenvuoroa laajasti eri robotiikan osa-alueilta. Ne keskittyvät alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksiin alan trendeistä, UR+-ekosysteemin lukuisiin sovelluskohteisiin ja yhteistyörobotiikan tehostamiseen osana tuotantoa.

UR:n virtuaalitapahtuman esityskielinä ovat englanti, saksa, ranska, espanja ja italia.

Yhtiön virtuaalimessuilla messukävijät voivat liikkua virtuaalisesti  messualueella, vierailla osastoilla ja osallistua syventäviin keskusteluihin robotiikasta asiantuntijoiden kanssa. Vierailijat voivat seurata myös  UR:n yhteistyö-cobottien ja sovelluksien live-esityksiä.

Universal Robots toteutti “We Are Cobots” -messut  ensimmäisen kerran virtuaalisesti jo huhtikuussa Saksassa, mutta nyt yritys haluaa tuoda konseptin  muualle  Eurooppaan.

Vierailijoiden toivotaan saavan hyvän kuvan automaation tulevaisuudesta.

“Universal Robotsille on aina ollut tavoitteena haastaa perinteinen ajattelu ja toimia asiakassuuntautuneesti, vaikka haaste olisi miten vaikea tahansa, Universal Robotsin toimitusjohtaja Jürgen von Hollen sanoo.

Lisää: We Are Cobots -virtuaalitapahtuma, 16.-18.6.2020 (LINKKI) sekä tietoa muista alan  messu- ja virtuaalitapahtumista Uusiteknologia.fi:n päivitetyssä 2020-2021-messulistassa  (LINKKI).

Kuvat: UR