Hauskaa ja aurinkoista kesää – t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi:n toimitus siirtyy nyt lomamoodiin ja  uutistarjonta päivittyy kesän ajan normaalia rajoitetummin ja pienellä viipeellä.  Nyt on aikaa lomailuun tai kuvan tyyliin vaikka kuvauskoptereiden testiajeluihin saaristomaisemissa.

Korona suunta on jo parempaan päin ja rajoituksia puretaan. Liikkuminen on jo helpompaa ja toivotaan että kesä tuo parannusta teollisuuteemme ja pääsemme kesän jälkeen viennissä uudelleen kasvun tielle.

Samalla haluamme kiittää nettisivumme lukijoita sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat korona-shokista  huolimatta jatkaneet panostuksiaan alan teollisuuteen.

Uusiteknologia.fi toimii läpi kesän, joten kannattaa ainakin katsastaa jutut ja artikkelit viikoittain. Muista lukea netistä toukokuussa ilmestynyt  Uusiteknologia-lehti 1/2020. Lisäksi kaikki aiemmin ilmestyneet numerot ovat myös edelleen luettavissa netissä.

Hauskaa juhannusta ja aurinkoista kesää

www.uusiteknologia.fi

Kuvituskuva: DJI/Boston Distribution