Muistiyksiköitä pilvitiedon siirtelyyn ja varmistamiseen

Amazonin pilvipalvelu (AWS) on esitellyt datan säilytys- ja siirtämiseen kannettavan pienikokoisen korkean tason tietoturvalla varustetun kahdeksan teratavun verkon datan säilytys- ja siirtämislaitteen. 

Uusi Snowcone suunniteltu käytettäväksi perinteisen datakeskuksen ulkopuolella olevissa ympäristöissä, joissa ei ole kunnollista verkkoyhteyttä tai tiedot vaativat siirrettävyyttä.

Ruggeroidun laitteen ulkomitat ovat 23 x 15 x 8 senttiä ja paino 2,1 kiloa. Muistiyksikön ohjausta varten on kaksi suoritinta, neljä gigatavua muistia ja USB-C-teholiityntä tai lisävarusteena akku.

AWS Snowcone  on tuoteperheen pienin jäsen ja mahtuu vaikka postilaatikkoon tai pieneen reppuun kuljetuksen ajaksi. Käyttökohteita muistiyksikölle ovat Amazonin mukaan muun muassa terveydenhuollossa, teollisuudessa, drone-palveluissa, reunalaskennassa, sisällön jakelussa, tiedonsiirrossa, videosisällön luomisessa ja logistiikassa sekä kuljetustoiminnassa.

Amazonin Web Service tarjoaa käyttäjille noin 175 erilaista pilvipalvelua pay-as-you-go-periaatteella tietojenkäsittelyyn, tallennukseen, verkkoratkaisuihin, tietokantoihin, analytiikkaan, koneoppimiseen ja tekoälyyn (AI), sovelluskehitykseen, palveluiden hallintaan ja käyttöönottoon, mobiiliratkaisuihin, esineiden internetiin (IoT), tietoturvaan, hybridiratkaisuihin sekä virtuaali- ja lisättyyn todellisuuteen (VR, AR).

Lisää: AWS Snowcone (LINKKI)