Kompakti jännitteenmittausmoduuli

Sveitsiläinen LEM tarjoaa DVC 1000 -jänniteanturisarjan raideliikenteen  ja teollisuuden nimellisjännitemittauksia varten. Uutuus täyttää valmistajan mukaan viimeisimmät raidesovelluksia koskevat IRIS-vaatimukset.

LEM:n uusi 1000 VRMS nimellisjännitteiden mittaamiseen suunniteltu DVC 1000 -sarja sisältää eristysvahvistimen ja tarjoaa erittäin korkean isolointitason. Eristysjännite testattu 4,2 kV:n tasolle.

Kestävän rakenteen lisäksi LEM:n uusi DVC 1000 -sarja tarjoaa hyvän tarkkuuden ja lämpötilavakavuuden. Valinnainen DIN-kiskoasennukseen tarkoitettu adapteri helpottaa integrointia asiakkaan omiin sovelluksiin.

Eristysvahvistimen käyttö mahdollistaa merkittävän tilansäästön muihin saman kapasiteetin omaaviin ja tilaa vaativaa galvaanista erotusta hyödyntäviin anturityyppeihin verrattuna.

Ratkaisulla voidaan mitata DC-linkkejä, inverttereiden lähtöjännitteitä, 4-kvadranttimuuntimien tulojännitteitä sekä LRV-kaluston (Light Rail Vehicles) akkujännitteitä.

DVC1000 sopii liikkuvan kaluston ja asemakaluston lisäksi pien- ja keskisuurten jännitteiden mittaussovelluksiin teollisuudessa, esimerkiksi DC-jännitelähteiden valvontaan, sähköajoneuvojen akkulatureihin ja akkuihin perustuviin energiavarastoihin.

Lisäksi: LEM ja jakelijat (LINKKI)