Huaweilta sovelluskehittäjille lähes miljoona dollaria

Huawei haluaa laajentaa mobiilisovelluskauppaansa AppsUp-kilpailun avulla ja kehittää yhteyksiä sovelluskehittäjiin. Uuden AppsUp-kilpailun okonaisspalkintosumma on lähes miljoona dollaria ja yksittäiset palkinnot jopa 20 000 dollaria. Pääpalkinto julkistetaan lokakuussa 2020.

Kännykkävalmistaja Huawein AppsUp-kilpailu jakautuu viidelle alueelle, joista Eurooppa on yksi.  Kilpailussa kilpailijat käyttävät yrityksen Mobile Servicen (HMS) ja HMS Coren kautta saatavilla olevia työkaluja ja resursseja.

“Odotamme innoissamme, mitä kaikkea sovelluskehittäjät onnistuvat luomaan HMS-palveluiden tarjoamilla työkaluilla ja ominaisuuksilla,” kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan Huawei Mobile Services -tiimin vetäjä Antti Piha.

Voidakseen osallistua kilpailuun osallistujien tulee rekisteröityä kilpailun virallisella kotisivulla 30.8.2020 mennessä. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai enintään kolmen hengen joukkueissa.

Kilpailussa menestyvät osallistujat pääsevät hyödyntämään Huawein mainosresursseja Huawein AppGallery -sovelluskaupassa sekä tulevaisuuden sijoitusmahdollisuuksia.

Lisäksi heille tarjoutuu mahdollisuus myös päästä Huawei Developer -tapahtumiin sekä erilaisille kursseille ja he myös saavat uuden Huawei P40 Pro -älypuhelimen käyttöönsä. Tietyille kategorioille, kuten Outstanding Game ja Outstanding Innovation, myönnetään myös erityispalkintoja.

Kaikki kilpailuun osallistuvat sovellukset on toteutettava käyttämällä Huawein HMS Core -ominaisuuksia ja ne tulee lähettää tarkistettavaksi kilpailun nettisivun kautta viimeistään kello 18.00 Suomen aikaa 30.8.2020 mennessä. Arviointilautakunta koostuu sekä toimialan että Huawein omista asiantuntijoista.

Jokaisen alueen 20 suosituinta sovellusta julkistetaan kilpailun verkkosivuilla ja Huawei AppGalleryssa, jossa niitä voi äänestää 21.9.–4.10.2020 välisenä aikana. Äänestyksen perusteella suosituimmat sovellukset saavat finaalissa lisäpisteitä.  Lokakuussa pidettävässä finaalissa finalistit esittelevät sovelluksensa arviointilautakunnalle ja pääpalkinnon voittaja julkistetaan finaalin loppuseremoniassa.

Lisää: Huawei AppUp 2020 -kilpailu (LINKKI)