Monen 4K-näytön COM Express -kortit

Saksalainen sulautettujen korttien valmistaja Congatec on laajentanut COM Express Conga TR4-sarjaansa AMD:n R1000-sarjan Ryzen-ohjainpiiriversioilla. Zen-arkkitehtuuriin perustuvat ratkaisut tarjoavat lisää suorituskykyä ja vähäisempää tehonkulutusta, mutta silti tuen useille 4K-näytöille.

Congatecin COM Express TR4-kortit sisältävät valmistajan Ryzen V1000-pohjaisiin korttituotteisiin nähden joitakin rajauksia, mutta silti kaksi monisäikeistä ydintä, 32 gigatavun DDR4-muistin sekä tuen kolmelle 4K-näytölle AMD Radeon Vega -piirillä.  Tehonkulutus on skaalattavissa 24-12 wattiin aina 3,5 gigahertsin kelloon asti.

Kortit ovat tarkoitettu paljon grafiikkaa hyödyntäviin digitaalisiin diginäyttöratkaisuihin, lääketieteellisiin kuvantamisen ja teollisuuden automaatiosovelluksiin. Myös verkkoratkaisut ovat korttien aluetta.  Turvallisuuskriittisissä sovelluksissa integroitu AMD Secure Processor auttaa laitteistokiihdytettyjen RSA-, SHA- ja AES-salausten ja salauksen purkamisessa.

Kortilla on tuettuna useita väylä- ja liitäntäratkaisuja eri PCIe-versioista SATA- ja USB- ja Ethernet-liitäntöihin.  Käyttöjärjestelmiin kuuluvat Linux, Yocto 2.0 ja Microsoft Windows 10 tai valinnaisesti Windows 7.

Lisää: Congatec (LINKKI) kaikkien Conga TR4 -korttien tuotetiedot (LINKKI) ja AMD:n tietopaketti Ryzen R1000-ohjainpiiristä (LINKKI).