Tämä piiri kiihdyttää wifi 6+-yhteyteen

Huawein 5G-pohjainen Wi-Fi AX3 mahdollistaa laitteille nopean yhteyden Wifi 6+ -yhteyksin. Reititin on toteutettu yrityksen omalla Harmony -käyttöjärjestelmällä ja Gigahome Quad Core -piirisarjalla. Reititin sisältää myös Huawei HomeSec-turvajärjestelmän.

Huawein on kehittänyt reititintä varten multi-chip-teknologiaa, joka mahdollistaa jopa tuplasti nopeamman verkkoyhteyden sekä parannetun, seinän läpäisevän yhteysvahvistimet. AX3-sarjan lisäksi Huawei tulee käyttämään Gigahome-piirisarjaansa muissa tulevissa tuotteissaan.

Huawei on ollut aktiivisena laajemman Wifi 6:sen standardien määrittelyssä. Yrityksen asiantuntijat ovat tuoneet tarjolle jopa 240 uutta Wifi 6:een liittyvää ehdotusta, mikä on enemmän kuin millään muulla laitevalmistajalla.

Reititin sisältää neljä toisistaan itsenäistä signaalin vahvistajaa, jotka mahdollistavat useiden Huawei-reitittimien yhteisverkoston tuoden nettiyhteyden jokaiseen kodin tai yrityksen nurkkaan. Niistä kaksi on 2,4 ja kaksi 5 GHz:n taajuusalueille. Dual Core -mallissa itsenäisiä signaalin vahvistajia on kaksi.

Wi-Fi AX3:n Quad Core -malli tukee myös Huawei Share -toimintoa. Android-puhelimet, joissa on NFC-anturi, voidaan yhdistää WiFi-verkkoon ilman tarvetta syöttää salasanaa, koskettamalla reitittimen tunnistusaluetta. Reitittimen myynti alkoi tänään.

Huawei Wi-Fi AX3 Quad Core -reitittimen myynti alkaa Suomessa maanlaajuisesti tänään maanantaina 3.8.2020. Pienempi Dual Core -reitittimen myynninaloituspäivä vahvistetaan myöhemmin.

Lisää: Huawei (LINKKI), Gigahone Quad Core (LINKKI) ja Wi-Fi AX3-tuotetiedot (LINKKI) sekä tietota Harmony OS -käyttöjärjestelmästä (LINKKI)