Pieni 3D-magneettianturi paikantaa tarkasti

Infineonin uusi pienikokoinen 3D-magneettianturi avaa aivan uusia mahdollisuuksia kulutus- ja lääketieteellisten laitteiden suunnitteluun. Paikkatoiminnon lisäksi sirussa on 10 bitin tarkkuudella toimiva lämpötila-anturi.

Infineon Xensiv-tuoteperheen magneettianturilla TLI493D-W2BW voidaan havaita lähellä olevan kestomagneetin paikka kolmiulotteisessa, suorakulmaisessa XYZ-koordinaatistossa. Tunnistus tehdään 12 bitin tarkkuudella.

Anturipiiri on koteloitu BGA-tyyppiseen WLB-5-koteloon, jonka mitat (1.13 mm x 0.93 mm x 0.59 mm) ovat vain hieman itse sirua suuremmat.

Lepotilassa virrankulutus on seitsemän nanoampeeria ja toiminnassa 3,4 milliampeeria. Syöttöjännitealue on 2,8 – 3,5 volttia ja lämpötila-alue laaja -40 …+125 ºC. Anturissa on sarjamuotoinen I2C-liitäntä.

Piirin soveltamistukena on erilaisia kehitys- ja kokeilukortteja.

Lisää: Infineon (LINKKI), tuote- ja teknologiatietoa (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, huom – hae Europe/Finland)